Qigong & Balance – til krop & sind – hensyntagende for alle

Voruphuset Gymnastiksalen
Torsdage kl. 12.30 – 13.45


PT er der venteliste på dette hold, kontakt instruktør eller info@vorupfbgymnastik.dk så vil du komme på venteliste.

Holdet er for alle, også dig som har svært ved at gå på et almindeligt træningshold, eller som har nedsat funktion, er ældre og har kronisk sygdom. Vi træner qigong skånsomt for hele kroppen, og træner vores balance. Øvelserne er nemme og hensyntagende for alle.

Få en dejlig time med et mix af yogaens rolige stræk, balance og smidiggørende øvelser for hele kroppen, blandet med qigong som er stående og afspændende træning for dine led og indre energisystem. Du kan stå eller sidde på en stol eller stor bold, som det passer bedst til din krop.

Instruktør, Lisbeth Petrine Vinter

Qigong er kinesisk helsegymnastik, 5000 år gammel bevægelse, som smidiggør hele din krop, og giver ny energi. Den arbejder i dit indre i dine energibaner og organer, ligesom hvis du får zoneterapi/akupunktur.

Øvelserne er lette og flydende, blandet med rysteøvelser og ledmobilserende træning, som giver et dejligt velvære bagefter.

Timen afsluttes med stræk fra yoga/pilates, hvor øvelserne holdes et øjeblik for at arbejde i dybden og give smidighed, samt med selv-massage for at dit bindevæv bliver løsnet og styrket.

Medbring måtte, tæppe og pigbold. Der købes en energibold til kr. 85, når du beslutter dig for at deltage.

Velmødt til en dejlig træning for krop og sind. Velkommen til en gratis prøvetime.

Kontakt os gerne på mail hvis du har spørgsmål

Holdet har nummer 1400


This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.